Investitii imobiliare

Nobileo este format dintr-o echipa de consultanti experimentati, cu know-how relevant in domeniul investitiilor imobiliare, care pune la dispozitie un portofoliu vast de proprietati si ofera, in mod constant, acces la oportunitati investitionale exclusive.

Obiectivul nostru este de a raspunde cererii pietei, de aceea identificam pentru investitori oportunitati aflate in stadiu incipient si le transformam in proprietati valoroase pentru a obtine o rentabilitate exceptionala a investitiilor.

De ce sa alegeti Nobileo

In functie de tipul investitiei imobiliare, randamentul este intre 5% si peste 50%, raportat la un interval de 1 an.

Investitiile imobiliare cele mai accesibile sunt cele in proprietati de inchiriat. Randamentele, in acest caz, variaza in functie de sectorul imobiliar: rezidential, office, comercial.

Un alt tip de plasament se refera la achizitia de proprietati in stadiul de proiect al unui ansamblu rezidential. Revanzarea imobilului, la finalizarea proiectului, poate aduce randamente intre 15% si 40%.

Randamentele care pot depasi 40% sunt proiectele de dezvoltare imobiliara. In acest caz, sumele investite sunt mai mari, de aici rezulta si caracterul mai restrictiv al acestui tip de investitie.

Contacteaza-ne

    Compara proprietati

    Compara